Llemosina, la Raça Càrnia per Excel·lència

Llemosina
Els criadors de la Carn Llemosina d’Assolim som ramaders identificats amb la qualitat, el respecte al medi ambient i el benestar animal.

Disposem de la certificació oficial Raça Llemosina 100%

Els animals són alimentats per la mare fins el moment del deslletament i després gaudeixen d’una alimentació 100% vegetal complementada, com a mínim durant els darrers 4 mesos, amb vitamines i minerals.

Les nostres vedelles són criades tenint cura de les mesures agro-ambientals i del benestar animal des del naixement fins al sacrifici.

De la granja al taulell de la carnisseria, garantim al consumidor la identificació i la traçabilitat de la carn Llemosina d’Assolim.

Benestar Animal  3-alimentacio-natural  Llemosina

Carn de la Millor Qualitat i amb les Màximes Garantíes

Gràcies a la identificació, certificació i traçabilitat dels nostres vedells, podem oferir-vos una carn d’altíssima qualitat que podreu consumir amb total tranquilitat.

  
 

Denominació de les Parts de la Vedella

 
 
 
 
vedella
  1. Filet
  2. Mitjana
  3. Tall rodó de la cuixa
  4. Culata
  5. Cap de mort
  6. Crostó
  7. Tapa plana
  8. Jarret
  9. Culata d’espatlla
  10. Llata
  11. Tall rodó de l’espatlla
  12. Filet de llonzes
  13. Peixet
  14. Revés d’espatlla
  15. Garreta
  16. Conills
  17. Papada
  18. Coll
  19. Falda i cap de costella
  20. Pit i cap de costella
  21. Cua

Caràcterístiques de la Carn de Boví Llemosina d’Assolim

Color rosat intens agradable a la vista
Molt bon rendiment, és poc ossada
Amb una fibra molt fina “gra de la carn” que la fa molt més tendra
Té el greix necessari i és molt gustosa
Molt rica en vitamines del grup B i minerals (ferro i zenc)
El consumidor valora la textura, el gust i la gran qualitat alimentària
Guanyadora, arreu del món, de diferents tasts a cegues

Com Cuinar la Carn de la Vedella Llemosina d’Assolim

A continuació trobareu un esquema per ajudar-vos a conèixer les diferents formes de cuinar cada part de la vedella.
A cada fila hi trobareu una part de vedella i a cada columna una forma habitual de cuinar-la.
Per exemple: El filet se sol fer a la brasa i també rostit
ArrebossarBrasaBrouEscudellaEstofarFondueFregirGuisarPicarPlanxaRostir
1FiletSiSi
2MitjanaSiSiSi
3Tall rodó de la cuixaSiSiSi
4CulataSiSiSi
5Cap de mortSiSiSi
6CrostóSiSi
7Tapa planaSi
8JarretSiSiSi
9Culata d'espatllaSiSi
10LlataSiSi
11Tall rodó de l'espatllaSi
12Filet de llonzesSiSi
13PeixetSiSi
14Revés d'espatllaSiSiSi
15GarretaSiSi
16ConillsSiSiSi
17PapadaSiSiSi
18CollSi
19Falda i cap de costellaSiSiSi
20Pit i cap de costellaSiSiSi
21CuaSiSi