Rius CB. La Garrotxa [Sigles: ID]

RIUS C.B. és una explotació ramadera familiar dedicada a la cria de bestiar boví. Amb els anys ens hem anat especialitzant i avui en dia ens hem convertit en una explotació de raça bovina llemosina de selecció.

Catalogada com a Explotació Agrària Prioritària pel Departament d’Agricultura i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya formem part de l’Associació Catalana de Criadors de Raça Bovina Llemosina, ASSOLIM.CAT.

Estem ubicats a Santa Pau dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Els animals neixen i es crien en un entorn natural, en règim extensiu, aconseguint així un producte de màxima qualitat, a l’hora que garantim la traçabilitat, el respecte al medi ambient, el benestar animal i l’excel·lència de la carn.

Com a prova d’aquest acurat procés la carn es comercialitza sota una marca de qualitat certificada i homologada pel Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya anomenada La Llemosina d’Assolim.

Els punts de venda són:

  • Carnisseria Planagumà. Carrer Francesc Montsalvatge, 2, 17800 Olot, Girona
    Tel: 972 26 76 71 carnisseria@carnisseriaplanaguma.com
     
  • Carnisseria Josep Berga. Carrer Sant Rafel, 17800 Olot. Girona
    Tel: 972261586

Actualment RIUS CB compta amb un total de 150 vaques,30 braves i 7 toros qualificats i inscrits en el “Libro Genealógico Español” . Actualment estem dins el programa IVOBAL de control i qualificació dels animals ofert pel Herd-book Limousin francès.

Darrerament i dins la mateixa explotació hem inaugurat un establiment d’agroturisme, Turisme Rural Mas el Pla (www.maselpla.com), on els hostes a més d’estar en contacte directe amb la natura, tenen l’oportunitat de conèixer de prop les tasques diàries del món rural i adquirir, en el mateix establiment, si ho desitgen, carn de les nostres vedelles.

Dades de contacte

Mas Pratdevall
17811 Santa Pau
Girona (Veure mapa)
Tel: 972 68 01 60
Tel: 619 735 633
Email: riuscb@hotmail.com

Galeria d’imatges

La Nostra Localització