Busquets i Talleda. La Selva [Sigles: BT]

Busquets Talleda i S.L . és una explotació ramadera familiar dedicada a la cria de bestiar boví de carn des de 1.992. Ens podeu trobar a la Comarca de la Selva.

Tenim la distinció d’explotació Agrària Prioritària del Departament d’Agricultura i acció Rural. Formen part de l’Associació Catalana de Criadors de Raça Bovina Llemosina, ASSOLIM.CAT.

Estem inscrits en el llibre genealògic espanyol de raça pura de llemosina i participem del programa IVOBAL de control i qualificació dels animals.
 
En aquests moments la nostra explotació està formada per 90 mares, 3 toros i 15 braves. Ens dediquem a la cria ,fem el procés de selecció del bestiar mitjançant les pesades i les qualificacions de les cries i les braves.

Una part dels bestiar està en règim extensiu i un altre, en semiestabulació, fet que ens permet fer inseminació artificial al 50% de les vaques. Els toros escollits són de tipus mixt vida o mixt carn, per obtenir vaques amb una bona morfologia, amb bones qualitats maternals i mascles ben equilibrats, tant de múscul com d’esquelet sense descuidar la finesa d’ós. 
Al llarg de l’any participem a diferents fires:

  • Mercat del Ram de Vic.
  • Fira de Primavera de Campllong.
  • Fira de Tractoristes de Vidreres.
  • Fira de la Llet de Vilobí d’Onyar.

Dades de contacte

Bústia 31
17185 Vilobí d’Onyar
Girona
Tel: 972 473 060
Tel: 639 322 976
Email: viboles1@terra.com

Galeria d’imatges

La Nostra Localització