Mas El Boscà Nou. La Garrotxa [Sigles: CBE]

Mas el Boscà Nou, està situat a la part més baixa de la plana de La Vall d’en Bas, és una explotació ramadera especialitzada en la cria, la selecció, l’engreix de vedells de la raça llemosina en règim extensiu, i la producció i venda de carn ecològica certificada.

El ramat reproductor consta de 100 vaques, 25 braves i 4 toros, i estan registrats en el Libro Genealógico de la Raza Bovina Limusina (Federación Española de Criadores de Limusin).

El nostre sistema de cria es una ramaderia lligada a la terra, on les vaques s’alimenten a base de prats i pastures. Els vedells neixen i creixen a l’aire lliure, s’alleten directament de la mare, i al mateix temps s’alimenten a base de pastures.

L’explotació està inscrita al Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), autoritat controladora i certificadora dels productes agraris ecològics de Catalunya, garantint el màxim respecte al medi ambient, benestar animal i una carn lliure de residus químics.

La carn produïda es comercialitza directament al consumidor, per així poder garantir la procedència, la traçabilitat i control des de que neix l’animal fins que el servim al client, oferint la màxima qualitat, i que es mereixi la confiança del consumidor. Podeu trobar més informació a la nostre web www.ecovedella.cat

Dades de contacte

c/ Vic, 6
17177 Els Hostalets d’en Bas (Girona)
(mapa)

Tel: 659 534 789
Email: info@ecovedella.cat
Web: www.ecovedella.cat

Persona de contacte: Jesús Serrat

Galería de Videos i Imatges


 

La Nostra Localització